Oldal kiválasztása

Valós idejű eszköz- és személykövetésre épített komplex megoldás egészségügyi intézmények támogatására

Cél

Hatékonyabb működés, színvonalasabb szolgáltatások, elégedettebb páciensek

Költség-csökkentés

Az eszközök kezelése hatékonyabb, tervezhetőbb lesz, javul a munkaszervezés, a kórházi folyamatok gazdaságosabban, eredményesebben vihetők végig.

Szolgáltatás-színvonal

Gyorsabb, biztonságosabb betegellátás várható, a kórházi dolgozók, a betegek, látogatók könnyebben juthatnak információhoz, javul az ellátás minősége.

Beteg-elégedettség

A szervezettebb egészségügyi ellátás, könnyebben, gyorsabban hozzáférhető információszolgáltatás elégedettebbé teszi a betegeket és hozzátartozóikat.

Szolgáltatások

A rendszer szolgáltatásai beltéri helymeghatározásra épülnek, az eszközök és személyek valós időben nyomon követése a kórházi folyamatok hatékony támogatására alkalmas szolgáltatások alapja.

N

Eszközkövetés

A kórházi eszközök valós időben nyomon követhetők, megtalálhatók, pozíció adataik eltárolódnak, visszakereshetők, az eszközök helyváltoztatásához kötött szabályok állíthatók be (pl. biztonsági riasztások).

N

Beltéri navigáció

Az intézmény területén navigáció segíti a betegek, látogatók, kórházi dolgozók tájékozódását, eligazodását, a navigációs beltéri térkép egyben információt szolgáltat a fontos pontokról, szolgáltatásokról.

N

Biztonság támogatása

Követhető a nagy értékű eszközök, illetve a személyek jogosultsághoz kötött mozgása, riasztások kérhetők olyan esetekre, ha egy eszköz kikerül a megengedett zónából, valaki nem megengedett helyen tartózkodik stb.

N

Személykövetés

A kórházi dolgozók tartózkodási helye az intézmény területén belül valós időben követhető, visszakereshető, detektálható, hogy az illető az intézmény területén tartózkodik-e, javul az elérhetőség, biztonság.

N

Információszolgáltatás

A rendszerbe szükség esetén külső információforrások is becsatornázhatók, ezekhez a felhasználók, jogosultságuk függvényében a rendszerben elérhető funkciók segítségével, egy felületről hozzáférnek.

N

Döntéstámogatás

Az eszközök és a kórházi dolgozók mozgásának historikus adatai eltárolódnak a rendszerben, ezeken statisztikai elemzések végezhetők, a működési hatékonyságra vonatkozó következtetések vonhatók le.

Komplex megoldás.
Elérhető technológia.

A SensoDoc fő erőssége, hogy elérhető, megfizethető technológiát alkalmaz komplex, magas színvonalú támogatás biztosítása mellett, így képes a legszélesebb ügyfélkör kiszolgálására:

  • költséghatékony, moduláris felépítésű, rugalmasan igényekhez szabható (nem szükséges minden modult bevezetni), elérhető kisebb intézmények számára is,
  • könnyen skálázható, komplex, átfogó szolgáltatáskészlettel rendelkezik, a nagyobb, bonyolultabb igényeket támasztó kórházakat is kiszolgálja.

Egyedi igényekhez illesztés

Az ügyfél dönti el, hogy a rendszer milyen eszközeire, komponenseire van szüksége, ennek megfelelően alakítjuk ki az egyedi konfigurációt.

Elérhetőségek

Telefon

+36 20 458 9969

E-mail

iroda@navigate.hu

Képviselet

1117 Budapest,
Szerémi út 7/B 103.

Kapcsolatfelvétel